Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη

Το Ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης –santorini rent a car– στις Κυκλάδες. Η Σαντορίνη είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στη γη σε ό, τι αφορά το ηλιοβασίλεμα. Στην πραγματικότητα, λίγα μέρη μπορούν να ταιριάξουν με την απόλυτη ομορφιά της ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης. Ένας επισκέπτης στο νησί ερωτεύτηκε τα μαγευτικά όμορφα ηλιοβασιλέματα που μπορούν να γευτούν από πολλές πλεονεκτικές θέσεις στο νησί. Οι περισσότεροι επισκέπτες στη Σαντορίνη συμφωνούν ότι τα ηλιοβασιλέματα, όταν τα βλέπει κανείς από τη Σαντορίνη, προσφέρουν μια πραγματικά σουρεαλιστική εμπειρία.


Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα με τη βοήθεια του Santorini Easy Rent

Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες εκδρομές ή φτάστε εκεί με τη δική σας ενοικίαση αυτοκινήτου με τη βοήθεια της εταιρίας Santorini Eary Rent ξεκινώντας από πολύ μικρά ποσά ανά ημέρα. Εάν επιλέξετε να έρθετε στη Σαντορίνη και να νοικιάσετε ένα όχημα, θα παρατηρήσετε και μόνοι σας πόσο πιο εύκολο είναι να εξερευνήσετε το νησί με το δικό σας μέσο!

Χωριά και πόλεις της Σαντορίνης

Οι πόλεις και τα χωριά της Σαντορίνης είναι διάστικτα με κτίρια που έχουν χτιστεί μετά τον καταστροφικό σεισμό το 1956. Πολλά από τα παλαιότερα κτίρια κατέρρευσαν από τον σεισμό, τα νεότερα κτίρια που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία και εστιατόρια έχουν χτιστεί κυρίως στους βράχους για να παρέχουν τόσο οι επισκέπτες όσο και οι κάτοικοι με πραγματικά μαγευτική θέα στη φυσική ομορφιά και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Για τον άπληστο φωτογράφο, δεν υπάρχει μέρος σαν τη Σαντορίνη. Είναι η Μέκκα της υπαίθριας φωτογραφίας. Πολλοί διεθνώς φημισμένοι φωτογράφοι έχουν τραβήξει καταπληκτικές φωτογραφίες, που απεικονίζουν ιδιαίτερα το αιθέριο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Υπάρχει τεράστια ζήτηση για ξενοδοχειακό χώρο, ιδιαίτερα στο γραφικό χωριό της Οίας που προσφέρει μερικές από τις πιο εμπνευσμένες απόψεις ηλιοβασιλέματος σε ολόκληρη τη Σαντορίνη.

Πως να δείτε το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη

Λόγω του γεγονότος ότι το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι τόσο ισχυρό, τα ζευγάρια προτιμούν να περνούν αργά τα απογεύματα συντροφιά μεταξύ τους και, κατά συνέπεια, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις αποκλειστικά για να προσελκύσουν ζευγάρια που έρχονται σε διαδοχικά από όλα κόσμο μόνο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα από τα πολλά πλεονεκτικά σημεία της Οίας. Αναμφίβολα, η Οία είναι ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο.

Ένας νέος τρόπος να βιώσετε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα με ένα παραδοσιακό σκάφος της Σαντορίνης. Τα περισσότερα από τα λιμάνια του νησιού πραγματοποιούν τακτικές κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα και είναι απόλυτη χαρά να βρίσκεστε στο πλοίο και να παρακολουθείτε το αιθέριο ηλιοβασίλεμα.

Πώς να πάτε στην Οια

Το χωριό της

είναι παγκοσμίως γνωστό για τα εντυπωσιακά του ηλιοβασιλέματα.

Περιηγήσεις: Ανακαλύψτε το ηλιοβασίλεμα από την Οία με μια οργανωμένη περιήγηση στη Σαντορίνη, ξεκινώντας από 20 €.

Ενοικίαση αυτοκινήτου: όπως αναφέραμε και προηγουμένως, με τη βοήθεια της easyrent.com, πάρχει η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σαντορίνη με μόλις 14,5 ευρώ την ημέρα και να το παραλάβετε απευθείας από το ξενοδοχείο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στην Οία αλλά και πολλά άλλα /liked.gr/

ενδιαφέροντος στη Σαντορίνη.

Δημόσιες μεταφορές στη Σαντορίνη

Στο χωριό της Οίας βρίσκεται ο τερματικός σταθμός λεωφορείου Φηρά> Οία Τα Φηρά είναι εκεί που βρίσκεται ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων του νησιού. Υπάρχουν συνδέσεις λεωφορείων μεταξύ αυτού του σταθμού λεωφορείων και των περισσότερων περιοχών του νησιού. Υπάρχουν λεωφορεία για την Οία περίπου κάθε ώρα. Λάβετε υπόψη ότι τα χρονοδιαγράμματα ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την εποχή. Δείτε τα επίσημα χρονοδιαγράμματα εδώ.
Κάποτε στην Οία, το πιο διάσημο μέρος για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα είναι το Κάστρο. Για να αποφύγετε το πλήθος, υπάρχει ένα ωραίο σημείο ακριβώς κοντά στις τρεις εκκλησίες της Οίας με μπλε τρούλο (10 λεπτά μακριά από το κάστρο).
Συμβουλή: Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα λεωφορεία της γραμμής δεν σταματούν πάντα σε κάθε στάση του δρομολογίου τους, η συμβουλή μας προς στους επισκέπτες είναι να ενημερώνετε τον οδηγό για τον τελικό προορισμό σας μόλις ανεβαίνετε, έτσι ώστε να κάνει μια στάση εκεί.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και απόλαυση για τις διακοπές στη Σαντορίνη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.